Over Ons

De zoektocht naar perfectie

HAIO machinebouw is een innovatief MKB bedrijf gevestigd in de kop van Groningen, vlak onder Eemshaven. HAIO machinebouw is een lokale speler die veel innovaties op de markt brengt, zowel in de landbouw- als de offshore en industriële sector.

Al meer dan 20 jaar opereert HAIO machinebouw op de grens van machinebouw, ICT en robotica.

De machines naar eigen ontwerp van HAIO zijn gericht op perfectie in werking, onderhoud en uitvoering.

 

Unieke combinatie van expertise

Doordat HAIO haar eigen machines ontwerpt én bouwt is er een unieke combinatie van vaardigheden ontstaan binnen het bedrijf. Goed luisteren naar het probleem dat moet worden opgelost en dit vanuit meerdere expertises onderzoeken maakt dat de oplossingen van HAIO completer zijn en beter aansluiten bij de praktijk. Deze vaardigheden op het gebied van ontwerpen, tekenen, lassen en robotica maken dat de machines van HAIO naadloos aansluiten bij het productieproces van haar klanten.

Hanneke Kerstens, eigenares HAIO machinebouw: “Het heeft absoluut geen zin om een losstaande machine neer te zetten die maar een klein stukje van de puzzel oplost. We kijken altijd naar het geheel en proberen onze machines zo in het proces in te passen dat het lijkt alsof het altijd al zo heeft moeten zijn. Machines zijn er voor de mens, niet andersom!”

De machines van HAIO staan in dienst van het proces en de mensen die ze gebruiken, nooit andersom!

- Hanneke Kerstens

Lassen met precisie op de lasbank, HAIO machinebouw

Wij werken o.a. voor: