Kistenvuller KV2 / Filler met knikband

Dubbele kistenvuller KV2 met knikband voor hoge capaciteit verwerking. De twin-trechter zorgt voor een perfecte productverdeling. Geschikt voor het vullen van kisten en i.c.m de Big Bag Bak ook voor het vullen van big bags.

  • Hoge capaciteit voor bigbags en kisten
  • Twintrechter met knikband
  • Lichtsignalen wanneer de bunker vol is
  • Vullen op gewicht
  • Snel vullen door minimale stortkegels
  • RVS Bunkers en knikband (geen roest en aanbakken)
  • Per leging een reinigingsslag!
Dubbele kistenvuller KV2 met knikband
© 2024 HAIO machinebouw

Kistenvuller met knikband geschikt voor klei en zavel

De dubbele kistenvuller model KV2 met knikband van HAIO machinebouw is ontworpen voor de agrarische sector (Landbouw/Agro) en dankzij het verbeterde ontwerp zeer geschikt voor het verwerken van ongesorteerde oogst van zwaardere grondsoorten zoals klei en zavel. De vuller kan ook worden ingezet in andere sectoren waar product moet worden verwerkt naar kisten of bigbags. Indien gewenst is de dubbele kistenvuller ook verkrijgbaar met valbrekers.

Doorlopende productie met de dubbele kistenvuller

Dankzij de schuifbare en keerbare loopband bovenop hoeft de productie niet stil worden gezet en kan direct worden overgeschakeld naar de tweede kist terwijl de eerste kist kan worden omgewisseld. Dankzij de RVS bunkers en knikband kan snel worden gewerkt doordat het aanbakken van grond wordt tegengegaan. Geen roestvorming en door de stevige constructie een zeer lange levensduur met stabiele weging. De kistenvuller kan 80 ton per uur aardappelen verwerken.

Gemakkelijk uitbreiden met big bag bak, zonder ombouw

Met een uitbreiding zoals de big bag bak van HAIO machinebouw werkt de kistenvuller perfect voor het vullen van big bags. Deze uitbreiding kan zonder ombouwen worden toegevoegd en desgewenst weer verwijderd. De kistenvuller kan in iedere opstelling worden ingepast, indien gewenst denkt HAIO met u mee over de ideale plaatsing en wijze van herplaatsing.

Onze kistenvuller wordt standaard geleverd met:

Wij leveren onze kistenvuller KV2 met knikband standaard met de benodigde extra’s voor een soepele werkervaring:

Weegcel ondersteuning

De machines zijn voorzien van ijkbare weegcellen. Het aantal kilogrammen in de bunker is af te lezen op het touchscreen van de machine en op de weegindicator. Ook het aantal kilo’s dat maximaal gevuld mag worden kunt u hiermee eenvoudig instellen.

Instelbaar Afleverprogramma

Wij leveren de kistenvuller op met afleverprogramma’s. De machine stopt bij het bereiken van gewenste instellingen. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden opgeslagen naar USB.

Extern geschakelde voeding

Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

Bunker bekleed met spekrubber

Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

Aansluitende machines van HAIO

Wij kunnen uw machine desgewenst aanvullen of uitbreiden met extra machines en zo een complete opstelling realiseren.