Kistenvuller KV2/ Filler met valbreker

Dubbele kistenvuller met valbreker voor hoge capaciteit verwerking. De twin-trechter met valbrekers zorgen voor een perfecte productverdeling. Geschikt voor het vullen van kisten en big bags.

  • Hoge capaciteit voor bigbags en kisten
  • Twintrechter met valbrekers
  • Lichtsignalen wanneer de bunker vol is
  • Vullen op gewicht
Kistenvuller KV2 HAIO machinebouw
© 2024 HAIO machinebouw

Kistenvuller geschikt voor zwaardere grondsoorten

De dubbele kistenvuller model KV2 met valbreker van HAIO machinebouw is ontworpen voor de agrarische sector (Landbouw/Agro) en dankzij het verbeterde ontwerp zeer geschikt voor het verwerken van ongesorteerde oogst van zwaardere grondsoorten zoals klei en zavel. De vuller kan ook worden ingezet in andere sectoren waar product moet worden verwerkt naar kisten of bigbags.

Doorlopende productie met de dubbele kistenvuller

Dankzij de schuifbare en keerbare loopband bovenop hoeft de productie niet stil worden gezet en kan direct worden overgeschakeld naar de tweede kist terwijl de eerste kist kan worden omgewisseld. Ook met een uitbreiding zoals de big bag bak van HAIO machinebouw werkt de kistenvuller perfect voor het vullen van big bags. De kistenvuller kan in iedere opstelling worden ingepast, indien gewenst denkt HAIO met u mee over de ideale plaatsing en wijze van herplaatsing.

Onze kistenvuller wordt standaard geleverd met:

Wij leveren onze kistenvuller KV2 standaard met de benodigde extra’s voor een soepele werkervaring:

Weegcel ondersteuning

Het aantal kilogrammen in de bunker is af te lezen op het touchscreen van de machine. Ook het aantal kilo’s dat maximaal gevuld mag worden kunt u hiermee eenvoudig instellen.

Instelbaar Afleverprogramma

Wij leveren de kistenvuller op met afleverprogramma’s. De machine stopt bij het bereiken van gewenste instellingen. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden opgeslagen naar USB.

Extern geschakelde voeding

Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

Bunker bekleed met spekrubber

Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

Aansluitende machines van HAIO

Wij kunnen uw machine desgewenst aanvullen of uitbreiden met extra machines en zo een complete opstelling realiseren.