Kistenvuller KV1 / Filler met valbreker

De enkele kistenvuller KV1 met valbrekers van HAIO machinebouw is ontworpen voor de agrarische sector (Landbouw/Agro) en zeer geschikt voor het uitschuren van de oogst.

  • Trechter met valbrekers
  • Uitbreiding met Big Bag Bak mogelijk
  • Lichtsignalen wanneer de bunker vol is
  • Vullen op gewicht
Kistenvuller KV1 HAIO machinebouw
© 2024 HAIO machinebouw

Enkele Kistenvuller zeer geschikt voor vullen van kisten of big bags

De enkele kistenvuller model KV1 met valbrekers van HAIO machinebouw is ontworpen voor de agrarische sector (Landbouw/Agro) en zeer geschikt voor het verwerken van droog gesorteerd product.  De vuller kan ook worden ingezet in andere sectoren waar product moet worden verwerkt naar kisten of bigbags. Perfect voor het snel uitschuren van producten.

Simpele uitbreiding van kistenvuller naar big bag vuller

Met een eenvoudige uitbreiding zoals de big bag bak van HAIO machinebouw werkt de kistenvuller ook perfect voor het vullen van big bags. De kistenvuller kan in iedere opstelling worden ingepast, indien gewenst denkt HAIO met u mee over de ideale plaatsing en wijze van herplaatsing.

Onze kistenvuller wordt standaard geleverd met:

Wij leveren onze kistenvuller KV1 standaard met de benodigde extra’s voor een soepele werkervaring:

Weegcel ondersteuning

De machines zijn voorzien van ijkbare weegcellen. Het aantal kilogrammen in de bunker is af te lezen op het touchscreen van de machine en op de weegindicator. Ook het aantal kilo’s dat maximaal gevuld mag worden kunt u hiermee eenvoudig instellen.

Instelbaar Afleverprogramma

Wij leveren de kistenvuller op met afleverprogramma’s. De machine stopt bij het bereiken van gewenste instellingen. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden opgeslagen naar USB.

Extern geschakelde voeding

Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

Bunker bekleed met spekrubber

Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

Aansluitende machines van HAIO

Wij kunnen uw machine desgewenst aanvullen of uitbreiden met extra machines en zo een complete opstelling realiseren.