Maatwerk

Maatwerk voor landbouw en industrie

Een machine of voertuig dat nét niet doet wat u wilt. Een proces dat te vaak stil komt te liggen vanwege slechte aansluiting. Problemen met aan- of afvoerprocessen. Of machines of installaties die afgeschreven moeten worden vanwege veranderde regelgeving of een klein defect.

Al deze soms ogenschijnlijk kleine problemen hebben een groot effect op uw (productie) processen. Ze beïnvloeden het werkplezier, de veiligheid en de efficiency van uw bedrijf.

Of het nou gaat om landbouw of industrie, HAIO bedenkt, ontwerpt en bouwt oplossingen die uw productie efficienter, veiliger en plezieriger laten verlopen. Machines in dienst van de mens, dat is waar het ons om gaat!

Opstelling voorbeeld ontwerp door HAIO machinebouw
Robotlassen compressiebuis NAM locatie

Combinatie van machinebouw, ontwerp, robotica en techniek

Soms moet een complete installatie worden afgekeurd of vervangen omdat er slechts één onderdeel niet meer functioneert of niet meer voldoet aan bijvoorbeeld nieuwe veiligheidseisen. Dit is ontzettend kostbaar omdat niet alleen de oude installatie moet worden gesloopt en vervangen, maar tijdens de operatie ligt ook nog eens de productie stil. Daarnaast is het extra zuur wanneer het onderdeel alleen maar niet vervangen kan worden omdat het op een moeilijk bereikbare plek is geinstalleerd.

HAIO machinebouw bedenkt graag oplossingen voor dit soort vraagstukken. Door de unieke combinatie van expertise op het gebied van machinebouw, ontwerp en robotica kan HAIO deze oplossingen bedenken en uitvoeren. Bijvoorbeeld het robotlassen van een afsluitklep diep in een buis, of het ontwerpen en installeren van een speciale afvoer voor heliumgassen bij een MRI-installatie.